hide and seek

Sitter här och laddar inför dagens tentamen med citronvatten och Imogen Heaps 'hide and seek'. Effektiv arbetstid!

idol-kärlek

Vid 22-års ålder har jag drabbats av idol-kärlek. Man tror att det handlar om mognad det där med idol-kärlek. Att man med åren inte kan bli förälskad i någon på avstånd. Men om sanningen ska fram så handlar det ju inte om kärlek utan om attraktion för såväl den skrikande 14-åringen som för den kramsjuka 22-åringen. Skillnaden är att 22-åringen tänker snuskigare tankar och har lagen på sin sida vad gäller det praktiska. Det finns många artister med attraktionskraft. Det finns många skådisar och artister som jag tycker är snygga, för att inte nämna någon jag ser i skolan eller på stan. Visst, det finns massor av killar som jag känner mig attraherad av men det är sällan jag ser någon med sådan attraktionskraft att jag inte bryr mig om någonting annat. Men det har som sagt hänt. Och killen är inte ens vad jag brukar lista som min typ. Men jag tror jag får börja tänka om. För jag vill ligga, sitta och stå. Om och om igen. Erik. Idol-Erik.

Förlåt, Gotland!

Eftersom Gotland aka annuendag inte fått så många komplimanger av mig den senaste veckan, ska jag hedra henne med en klockren händelse som kräver viss insatthet i aktörernas personlighet och relation till varandra men det tänker jag inte ta hänsyn till:

Jag, AL och gotland runt lunchbordet, babblandes om något som AL har tagit upp för diskussion och som upprör gotland och mig.

AL: Hey, I'm just the messenger!
Gotland (likgiltigt - i detta sammanhang positivt eftersom att det är Gotlands likgiltighet mot AL som gör hela kommentaren): Jag har lärt mig att det är budbäraren man ska döda.

jag är så glad att jag aldrig blev en riktig fjortis

Utan några som helt tillstånd kommer här ett citat från min 14-åriga kusins wall på facebook. Kände att det var alldeles för speciellt för att inte få delas med av till omvärlden. Jag undrar om man har extra tungar fingrar när man är i fjortis-stadiet eftersom de inte verkar dansa lika lätt på tangenterna som för oss som passerat den åldern...

HAN ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GULLIG xP seriöst fatta att han gjorde det han gjorde.. det är ju lixom inte normalt. men ja typ lixom dooooooooog ! :D:D:D:D:D omg... :P han är skiiiiiiiiiiiiiiitsööööööööööööt ! :D
niiiiii får också ha det såååå bra ! ;D
pööööööööööööööööööööööösssss




Yes, I'm back...

I alla fall för en liten stund. För jag är arg. Och förvirrad. Jag är extremt arg på mitt ex, på min granne, på min jävla lärare på universietet för att han är en uppblåst arrogant son of a bitch och på TV6 för att Family Guy har slutat sändas. Skitförbannad.

Dessutom vill jag ligga med doktor House och det känns som en normal vilja.

RSS 2.0