om jag går ur sängen idag hamnar jag i helvetet

Eller hur, det är ju söndag. Enligt Bibeln vilodag och eftersom jag är döpt och konfirmerad i den protestantiska kyrkan borde jag ju kunna ta ut mina rättigheter, även fast jag inte tror på läran. Men det är ju som när man lever i ett socialdemokratiskt samhälle - även fast man inte tror på läran så tar man ju ändå ut de bidrag man har rätt till. Kanske hädar jag när jag utnyttjar tron jag inte tror på, och vad är straffet för häderi? Idag är det säkert bara hotet om att hamna i helvetet sedan stening och stegling osv är avskaffat sedan länge. Alltså kan jag ju med god aptit ligga kvar i sängen och njuta eftersom helvetet väntar mig i vilket fall :)

"Han är bra den där Floyd." - Björn Gustafsson om Pink Floyd

ditch in the road

För ett par dagar sedan var allt frid och fröjd - verkligen. Ny start, allt under kontroll och början till ett lugn jag inte kännt på väldigt länge började sakteligen att infinna sig... Tills idag då min fina mur av planering blev vandaliserad.

Dessutom gnisslar badrumsdörren och dörren till kryddskåpet, vilket ger oönskade ljudeffekter till de två ting man gör ofta dagligen - går på toaletten och lagar mat.

Och Gotland har rätt - det går faktiskt att blogga om absolut ingenting!

RSS 2.0